Meghívóink formában, elrendezésben, színvilágban mind-mind eltérő, minden pár (és szülő) találhat az ízlésének megfelelőt. Ide kattintva megtekinthetők (érdemes gyakran visszanézni, mert tényleg folyamatosan bővül)! Ha kiválasztottad, a nevét, a rákerülő szöveget, egy telefonszámot valamint a példányszámot átküldöd e-mailen (gyorsnyomdanyiregyhaza@gmail.com) és hamarosan az árat és a tervezetet is megkapod.

Kérjük, hogy a csatolmányban megtalálható látványterven ellenőrizd a szöveget, a kinézetét és az esemény dátumát! Szövegen belüli módosítás esetén kérjük, írd le konkrétan, hogy mit módosítsunk!
Színes szöveg esetén előfordulhat egy kis színeltérés az e-mailben látható képen, valamint a készen kinyomtatott meghívó között.
Jóváhagyás után a szöveg helyessége, valamint a meghívó általános kinézete, kifejezetten a megrendelő felelőssége!!! Bármilyen reklamációt 48 órán belül fogadunk, a csomag kézbevételétől kezdődően !!!

Figyelem!!!

A meghívók hátoldalán szerepel a gyártó logója, viszont ez kicsiben van rányomtatva. A meghívók így érkeznek a gyártótól.

Normál megrendelés kb. egy hétalatt készül el, sürgősségi díj esetén maximum 4munkanap. (sürgősségi díj = 3750 forint)
Ha a honlapon feltüntetett képen a meghívó borítékkal együtt szerepel, akkor az a szett része és bele van számítva az árba, ha nincs a képen boríték, akkor nem is tudunk külön sem biztosítani.

Átvehető személyesen Nyíregyházán!

Figyelem!!!

Mivel a készlet folyamatosan változik, előfordulhat, hogy a kiválasztott meghívót már a gyártó nem készíti. Érdeklődés/megrendelés esetén mindig jelezzük, hogy kapható-e.

Jó keresgélést!

[contact-form-7 id=”163″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..