Nyomtatás Nyíregyházán

Miért jó választás a digitális gyorsnyomda?

Költséghatékony.

A fájlból a nyomtatás közvetlenül a papírra történik, nincs nyomóforma és egyéb előkészítési költség, ezért bizonyos példányszámig költséghatékonyabb, mint az ofszet nyomda.

Gyors.

Akár névjegy, szórólap, meghívó, kupon, jegy, céges bemutató anyag, akkor a digitális nyomtatás a legjobb választás.
A digitális technológiának köszönhetően rövid határidőn belül, akár pár óra, vagy 1-2 munkanap alatt elkészül a reklámanyag.
A fájlból nyomtatás miatt a különböző nyomtatások között rövid az átállási idő, hiszen nem kell a gépet átállítani, nem kell lemezt cserélni, maximum más alapanyagot kell a gépbe tenni.
Abban az esetben, ha a mennyiség már ofszet gyártást tenné indokolttá, de sürget a határidő, akkor is versenyképes ajánlatot biztosítunk a digitális gyártáshoz is!

Kis és közepes mennyiség.

Pár száz szórólap, névjegy, étlap, marketing célú prospektusok, 1 db plakát készítésénél ár/érték arányban a legmegfelelőbb nyomdai eljárás a digitális nyomtatás.
A kis példányszámok esetén sem kell lemondani a tökéles minőségről.

Nyomtatás Nyíregyháza

Ha nyomtatni szeretne Nyíregyházán, válasszon bennünket. Terveit megvalósítjuk, megszerkesztjük, kinyomtatjuk. Több tíz éves tapasztalatunk segít abban is, hogy nagy példányszámú ofszet nyomtatás esetén helyi nyomdáktól kedvezményt csikarjunk ki 🙂

Tegyen próbára! Legyen a jelszava: gyorsnyomda Nyíregyháza: Talpas Design!

Nyomtatás Nyíregyháza

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..