Ma már sokan főznek otthol saját pálinkát, s egyre nagyobb igény mutatkozik az egységes megjelenésre. Lehet már vásárolni hozzá “egyenüveget”, kapszulát, ám sokan szeretnék ellátni saját címkével is. Mi ebben próbálunk segíteni. Íme néhány előre elkészített címke, amelynek a szövegezése változtatható. Elég csak megírni a megrendelni kívánt címkeforma számát, a darabszámot és az esetleges ráírandó szöveget. Mi hamarosan küldjük a látványtervet és az árat. Az általánosan elfogadott méret 55×114 mm, de lehet ettől eltérő is (ezt szintén jelezni kell). Ebből a méretből 16 a minimum mennyiség (ennyi fér egy ívre) de természetesen lehet keverni is (pl. 8 db szilva, 4 db alma, 4 db. meggy).

A feltöltött képek csak minták. Változhatnak a gyümölcsök és a színek.

Ha valakinek nem tetszenek ezek a címkék, esetleg saját elképzelése van, az is megoldható. Akár e-mailen, akár személyesen jelezheti felénk.

Ha már öntapadós és ha már címke: természetesen a befőtt, a lekvár, a bor vagy bármilyen más címke elkészítését is vállaljuk. Az árajánlat nem kerül semmibe!

[table id=1 /]

 

[contact-form-7 id=”101″ title=”Kontakt”]

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..