Nagyon örülünk annak, ha egy általunk gyártott termék utóéletéről is tudomásunk van. Jó látni, hogy (ha csak egy picit is) hozzá tudtunk járulni egy rendezvény, egy termék sikeréhez.

Legjobban ez a csomagolásoknál érhető tetten, hiszen nem titok, hogy egy árut –  a benne lévő termék minőségétől függetlenül – a csomagolásnak kell eladnia. Ha az tetszetős, a vásárló szívesebben emeli le a polcról. Ha figyelemfelkeltő, hamarabb veszi észre a hasonló termékek közül. Ha megmegszerette, könnyebben újra megtalálja a jól felismerhetőségének köszönhetően.

Több olyan, általunk megálmodott, tervezett, megvalósított csomagolásról tudunk, amely hosszú ideje ott van a boltok polcain, a folyamatos megrendelés pedig azt mutatja, hogy keresetté vált.

Csomagoláson mi nem csak a dobozokat értjük, hanem például boros-, lekváros-, pálinkás-, mézes-, stb címkéket, zacskókat, táskákat, termékcímkéket vagy adott esetben a ruhacímkéket.

Van olyan tervezésünk, amelyet mi is gyártunk, de az is előfordul, hogy csak a grafikai tervezés történik nálunk, az elkészítés már máshol történik. Ilyen például a Boro Coffee kávékapszuláinak doboza is, melynél a nagy sikerű termék gyártója az ismert televíziós sorozat a Cápák között műsorában is szerepelt, ahol elismerő szavakat (és a kért támogatást is) kapott a cápáktól.

Gratulálunk!

Vélemény, hozzászólás?